AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića i Sandru Rešić.

Možemo li da očekujemo razgovor vas dvoje, ali samo vas dvoje? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Može, ali šta da razgovaramo? Mi smo pričali juče, ali ja sam se izvnio, šta da razglabamo o toj situaciji? Šta se desilo? Ništa specijalno - rekao je Dejan.
Ja sam mislila da imamo, ali po njegovom odgovoru vidim da nema potrebe. Nisam mislila da ću da pustim niz vodu... Možda smo rešili neke stvari, ali sam rekla da ne volim to da moramo da pričamo. Mislila sam da će da mi priđe i da popričamo, ali generalno jer jesmo bili bliski. Dečko ima devojku, ne očekujem da se vratimo na tu bliskost, ali nemamo ni b od bliskosti. Ja sam rrekla i juče da treba da obavimo razgovor i vidimo gde smo. Do pre ulaska u vezu, došli smo do toga da kažemo jednu reč. Imam veću komunikaciju sa ljudima za koje ne znam kako im se roditelji zovu. Ne može da bude bliskost kakva je bila - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja niti zameram, niti imam loše mišljenje. Pričaćemo, ali ne znam šta, može da dođe Aleksandra. Znam da Aleksandra ne zamera ništa. Osećam se bezveze, jer se prebacuje na drugi odnos i pravi poređenje - rrekao je Dejan.
Mi smo bili bez Aleksandra i njoj sam objasnila da nema sa čim da ona ima problem - pričala je Sandra.
Ja mislim da treba da porazgovaraju i reše, jer je ona bila dugo uz njega. Ja više ne sumnjam u bilo šta izmneđu Sandre i Dejana - ubacila se Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba bilo ko da se druži sa mnom uz zahvalnosti - istakla je Rešićeva.
Okej, biće razgovor - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.