AKTUELNO

Haos!

Nenad Macanović Bebica je napravio rusvaj u pušionici nakon što je zatekao Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu kako pričaju, a Filip Car i Lepi Mića su ga odveli do paba da se smiri.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si normalan, da to radiš zbog Miljane Kulić, sa kojom si tri meseca u vezi? Ona je nestabilna, to je njen odnos sa Zolom - rekao je Car.
Ja te ne razumem - dodao je Mića.
Stvarno ću da pomislim da si lujka - nastavio je Filip.
Imaš dvoje dece kod kuće, Bože me pomozi šta ti radiš - govorio je pevač.
Porodica će ti okrenuti leđa zbog budalaština, zbog nekog ko te ne voli. Dalila i ja pravimo haos, ali barem imamo ljubav... Deca ti ovo gledaju. Koja Miljana, naći ćemo ti ribu koju hoćeš za dva dana. Pusti Miljanu, utorak žurka, izj*bi Deniz. Nek joj Zola gura kolica, okreni joj leđa. Niko ne mora da ti kaže da ga voli, nakon klipova, nakon svega. Objasni mi šta voliš... Hoćeš da platiš 50.000 zbog Miljane Kulić. Bez nje nemaš brige, ne moraš da guraš kolica. Na ovo ponašanje ti ne verujem ništa - nastavio je Car.
Radiš ovo zbog Miljane Kulić... - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje kupi ćerki stan, nego da baciš 50.000 evra - nastavio je on.
Reci ti meni, da li si normalan? Da li si inače labilan? Šta te je privuklo kod nje? Dalila kad je prevarila Dejana nije ga ovako ponižavala - pitao je Mića.
I ona se lomila mesec dana, a Miljana nije ni sat sačekala kad je ušla da bude sa Zolom. Ti je voziš da gleda Zolu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.