AKTUELNO

Rusvaj!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Dejanu Dragojeviću, kako bi odgovorio na izlaganje Jovane Tomić Matore.

Kao što sampričao, vremenski period nema veze da li je ljubav velika ili mala. Svi ljudi koji snimaju muziku se lome 10 godina, pa kažu preko noći. Ja sam ovo preživljavao četiri meseca. Meni nije preko noći, Đedović će da ustane koji je čitao knjige o psihologiji iz 57. godine. Vreme je individualna stvar, vreme je period i ne prolazi nam isto. Vreme moje patnje, nije isto kao vreme tešitelja - pričao je on.
Ti si rekao da ovde nikad nećeš biti sa drugom ženom - dodao je Milan Milošević.
Ako je to bila radio "Amnezija", imam amneziju i ne sećam se - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Dalile i Dejana, u dobrim sam odnosima, bilo mi je žao kad je ona imala par nekih situacija. Mislim da će Dalila i Dejan biti najveća prevara u rijalitiju, a mene osećam nikad nije prevario. Smatram da su intelignetni, premazani... Ona je zvala Brendona i raspitivala se za Cara. Aleksandra će da bude izigrana, nju intiucija ne vara. Ona je iskrena, ali od Dejana ne sme da kaže neke stvari, da ne bi bila ostavljena. Ona nije glupa i zaključuje dobro, ali se brzo povuče zbog Dejana. Dejan i Dalila se razumeju pesmama. Dejanovo sedenje pored Dalile, a uvek je to izbegavao. On će ići do kraja rijaltiija, narod voli žrtve. Đedoviću bih predolažila da ne ulazi u konflikt. Nemoguće da Aleksandra koja ne progovara sa Carem vidi iste stvari u isto vreme. Dejan je taj koji bi Dalili sve oprostio, čim je seo pored nje - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.