AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Dalili Dragojević, kako bi se nadovezala na izlaganje Filipa Cara.

Ja ne znam šta treba da uradim da bi mi se ovaj čovek skinuo sa kičme, sam je video da me ne interesuje. Ja da sam znala da će ovako biti sa ovim, da ne može da se raskine i bude doviđenja. Ne plačem više za njim, mogu da zaplačem zbog sebe, jer sam tolerisala neke stvari i nisam trebala da ih opraštam. Ja bih uništila sebe i svoj život, ali zbog čega? - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što je Miljana rekla je čista glupost, ima pravo da komentariše šta hoće. Nismo se dogovarali, niti bi iko pristao na te stvari. Sve što budem radila ovde od danas možete da smatrate igrom i istinom. Plašim se da ne upadnem u teorije zavere i da neko pokušava da se igra sa mnom i da ću ja možda svojim izlaganjima da naprvim još veću žrtvu, to će biti mnogo gadno. Ja kad upadnem u to, povlačim i sve ostale. Meni nameću da ima nešto što ne postoji i što nije viđeno, što se tiče mene. Ja sam prećutala i kad sam osetila da sam indirektno provučena, znala sam da prećutim i da ne komentarišem. Sve više čujem svoje ime, a to nije dobri, jer ja druga imena ne spominjem. Ja se ne bavim ni sa svojim prošlim odnosom. Ja ako se budem baviča, to će biti ako me ljudi budu prozivali. Mnoge situacije kad su u srpdnji, znaju da se prezentuju - nastavila je Dragojevićka.
Đedović, Amđela i paprić, sve neka sprdnja - dobacio je Car.
Zna se kad je papirć napisan, nemam potrebu da se pravdam. Ne gledam Filipa više tim očima, ne mogu da nađem opravdanje nijedno. Sve ono što žena ne sme da dopusti, ja sam sebi dopustila. Ja njega vidim kao najvećeg odrona i gada. Vidim ga kao fekaliju i želim tako da ga gledam do kraja svog života. Uvek ću imati svest da sam imala fekaliju pored sebe i neka od*ebe od mene, jer ja ne želim da pričam o njemu, ni da se vređam sa njim - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj kompleks i moje psovanje, kad psujem, varam i odlazim. Nemoj, dalila, da te skršim do kraja, bez i jedne uvrede - urlao je Car.
Ti si uličar, zaveži usta - odbrusila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.