AKTUELNO

Pale teške reči!

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je nakon teme o trudnoći Miljane Kulić i njenog odnosa sa Nenadom Macanovićem Bebicom i njenim bivšim verenicom Lazarom Čolić Zolom, voditelj je pokrenuo temu o pomirenju Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se zahvalila svima na predivnom dočeku danas, nisam ni parfem stavila i samo sam izletela iz sobe i vidim sve, baš mi je bilo drago. Žao mi je št nije bila neka atmosfera, celi dan sam bila u strepnji da li ću dobiti čestitke. Hvala i mom ocu koji je napisao na onom običnom papiru jer mi znači. Znam da imam greške, drago mi je kada vidim to - počela je priču Dalilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče pomirenja, strah me je, on treba da poradi na sebi. Nisam pravila velike greške prema njemu, osim što se posvađam sa nekim jako. Svi njegovi odnosi ne mogu da se porede sa situacijom koju imam ja, ali on samo treba da se seti šta je on meni radi i preko čega sam ja prešla. Ovo je poslednja šansa. Rekla sam mu da ne sumnja, da pusti da se dešava šta se dešava. Meni sada ovo trenutno je bilo presmešno i prejadno. Čemerno, onako i dok ga gledam kako ide i šeta sa nekim. One kao patke, a on glavni patak u toj priči. Isto tamo sam rekla da se moja sitaucija sa Anđelom ne može porediti sa njegovim. Ja više ne mogu da nosim pritisak niti bilo šta što može da me iznervira. Sinoć sam videla da više ne mogu da podnesem teret. Objasnio mi je neke stvari napolju i eto - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo sinoć imale problem, ali rešićemo ga kada budemo mogli - ubacila se Matora.
Ja sam govorio u njeno ime zbog jedne sitaucije. Rekao sam da ako se desi Matorina sitaucija ... - počeo je Car.
Ja imam pravo, ja sam čak govorila da će ona biti sa tobom Filipe, srce je vodi ka tebi... - drala se Matora.
Ja i ona samo takvi, pa smo takvi. Ja sam ovde i drugima pričao - počeo je da se dere Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kada se posvađa sa njim mene zaboravi. Nisam htela da je pozovem na ručak jer je bila svinjetina tada. Ja hoću da se posvetim sebi, a nisam dobra ni za nju - zaključila je Matora.
Šta je i gde, šaptači na sve strane. Mislim na sve, najbolje je da pustiš ljude. Matora će da kaže iskreno, ali sada se ustaje iz kreveta i ne zna gde je. Pritom za dva dana ide nešto, i dobija kontakt sa svojima preko čestitku. Upravu je Matora, ali osećam kao da zbog mene nije pozvana da sedi sa Matorom na tom ručku... Ja ti kažem, to su nekle stvari koje ja vidim ispočetka. Naši problemi su dolazili sastrane - pričao je Đedović.
Matora, nisi mi jasna. Sedi dole, imaš svoj problem, ne mogu da verujem - vikao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Popu*iš mi ku*ac ti. Ti si došao da prosvetliš mene i nju sada - vikala je Matora Caru.
Mi nismo raspravile neke stvari, ja se nisam mešala u tu odluku... Ja sam se samo naljutio na tebe - vikala je Matora.
Ja nikada nisam ulazio u druženja sa ženama. Ja imam problem sa njom na kraju, ispala da sam ja kriv što je njeni prijatelji odbacuju. Ja se njoj nikada nisam mešao. Ona je razvaljena, plače, sa mnom krene svađu - drao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.