AKTUELNO

Ne pronalaze zajednički jezik!

Filip Car nastavio je razgovor sa Dalilom Draogojević i pokupavao da istera na čistac sve što se dešava u njihovom odnosu, kao i u njenom druženju sa Anđelom Rankovićem, koje je naglo prekinuto.

Hoću da te zagrlim - rekao je Car.
Neću da se grlim - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Petljaš na više frontova - istakao je Car.
Ne petljam. Đedović je rekao kao da smo na početku rijalitija, kad nisam znala šta mi se dešava. anđelo mi se sviđao, odnos se presekao naglo. Nisam smatrala da ako razgovaram sa tobom to može da utiče na druženje. Nisam smatrala da me shvati ozbiljno, mislila sam da priča tako sa svakim. Đedović kaže da ne zna šta je sa njim, Matora... Ja nisam gledala na nešto ozbiljno - govorila je Dalila.
Kako sad gledaš? - pitao je Filip.
Vidim da sam ga stvarno povredila i da mu je stalo do odnosa. Meni je on odgovarao, ne znam šta bi se desilo da se to nastavilo - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da je tebu stvarno stalo... Forsiraj to - rekao je Car.
Poljuljana sam, čudno se osećam. Kao da idem ispočetka neke stvari... Gledala sam tvoje intimne odnose, a bio si moj momak. Gledam te na TV, izolaciji, pa kao koga briga. Pljuvanje, gađanje, psovke, sve sam prihvatiala kao ništa. Jako sam se ponižavala, niže ne mogu da se spustim. Mi da sednemo napolju i pregledamo sve klipove najbrutalnije, ti i ja bismo rekli "doviđenja". Šta ću ja ako izađem napolje i vidim neki klip ili naslov, da sam to tolerisala? Otac i majka mi imaju servirane te klipove. Ja to nisam doživela na pravi način, prešla sam preko toga. Sad kad me stiže, ne stiže me na način, na koji smatram da će me stići napolju. Kad se setim tvoje face, psovki, kad si bacao cveće, nije mi dobro - pričala je ona.
Rekla si da će nas sve stići pred kraj ili napolju - rekao je Car.
Nisam imala u planu i cilju da će rijaliti da mi ide u ovom smeru. Ja imam životni preokret, a ne u ljubavnim odnosima i prijateljstvu. Ja sam ovde imala životni preokret. Gradila sam pet godina, ostvarila, bacila u vodu i otišla tamo gde sam smatrala da je prava ljubav i samo šok za šokom. Na kraju sam u lejzi begu, gledam u vrata izolacije gde je sve počelo i ne verujem - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.