AKTUELNO

Nije ostala imuna!

Nakon skandala koji se desio između Dalile Dragoejvić i Dejana Dragoejvića, oglasila se majka Aleksnadre Nikolić, koja je prokomentarisala Aleksandrinu reakciju u celoj situacii koja se izdeđavala.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ja imam tu da se mešam. Oni najbolje znaju šta je tu i kako je. Meni je bitno da se Sandra nije umešala, što je ćutala sve vreme. Ja sam čula da je Dalila iznela sve, i Djean je sve izneo. Ja mislim da oni imaju da kažu još milion stvari, verujte. I jedno i drugo! - rekla je Slovenka Nikolić.

Dalila Dragojević je rekla da Dejan Dragojević ima sve i svašta da kaže Aleksnadri Nikolić i da joj je dosta toga prećutao. Šta mislite o tome? - upitali smo je:

Foto: Pink.rs

Pa ja mislim da joj je sve rekao, mislim da nema više šta da kaže. Svako ima neku svoju tajnu, imam i ja tajnu koju niko ne zna na ovom svetu. Tako da, Bože moj, ako bude trebalo, možda joj i kaže kada bude vreme. Malo me kopka ono što je Lepi Mića rekao za Anđelu Đuričić. On je rekao da je neko češkao Anđelu. Ja se nadam da to nije Deki uradio. A za Anđelu mislim da je folirant, znam ja dosta toga o njoj... - rekla je Slovenka Nikolić.

Foto: Pink.rs

Autor: A. S.