AKTUELNO

Srđan P. (42) ubijen je sinoć u Zrenjaninu, kada ga je na spavanju zaklala njegova supruga Tereza P. (46), a Srđanova sestra oprostila se od njega potresnim rečima.

Podsetimo, stravičan zločin potresao je Zrenjanin, kada se saznalo da je Tereza nakon ubistva, navodno motornom testerom otsekla Zoranove noge i kuvala ih u loncu.

Srđanova sestra se fotografijom na društvenoj mreži Fejsbuk oprostila od ubijenog brata, dok se potresena rodbina i prijatelji opraštaju u komentarima ispod objave.

- Bato moj, zašto se ovo moralo desiti, zašto? Život nije bio fer prema tebi, bio si duša od čoveka i nisi ovo ničim zaslužio! Počivaj u miru božijem, neka mi te anđeli čuvaju! Voli te voja seka najviše! Kako ovo podneti da te više nema, kako? - napisala je nesrećna sreća uz Srđanovu fotografiju.

Prijatelji i poznanici ubijenog u komentarima izjavljuju saučešće i tugu zbog tragičnog gubitka.

- Primite moje saučešće! Nek počiva u miru! Mila moja i draga za ovu tvoju i maminu bol nema utehe, bol zauvek, ali ovakvu smrt nije zaslužio! Pored vaše brige i ljubavi prema njemu alkoholičarka mu je oduzela život na monstruozan način. Istruliće u zatvoru - samo su neki od komentara.

Kako su mediji ranije saznali na licu mesta od komšija, žena monstrum i njena žrtva uvek su bili mirnu, tihi i dobri prema komšijama, ali su se navodno međusobno prepirali.

- U prodavnicu su uvek išli sa psom koji ih je čekao ispred i uvek se lepo javljali i hteli da pomognu. Bili malo čudni, ali ne nasilni. Nikada ne bih pomislio na ovako nešto, strašno je - ispričale su komšije.