AKTUELNO

Rat se nastavlja!

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su imali nikad skandalozniju svađu zbog koje mu je ona zapalila garderobu i bacila u kantu za smeće, a onda ih izvadila. Kulićeva mu je takođe priredila i par šamara, a na kraju večeri su zaspali zagrljeni.

Portal Pink.rs je kontaktirao Mariju Kulić kako bi saznali njeno mišljenje o ovoj nesvakidašnjoj situaciji, a potom i majku Lazara Čolića Zole, Bosiljku Bosu Čolić - po svemu sudeći "rat" ove dve porodice se i dalje nastavlja.

Foto: E-Stock, Tv Pink Printscreen

Kako komentarišete sinoćni karambol Miljane i Bebice?

- Kako komentarisati bolest? Jadno i žalosno. Šta je tražio Bebica, pa jadan dobija svaki dan batine? Sinoć ga je isprebijala krvnički, oči mu kopala, palila stvari. Sigurno je on to tražio - počela je priču Bosa za naš portal.

- Sigurna sam da je Bebica plaćen od strane Marije Kulić, tako da njega neću ni da komentarišem. Ona misli da sve može parama da plati, pa i Bebicinu glavu. Na žalost mozak i zdravlje se ne kupuju. Može ona da laje koliko hoće već su Kulići pročitane knjige odavno tako da me ne dotiče njena izjava uopšte. Ona da ima pameti poklopila bi se i sakrila u mišiju rupu od sramote, ali takva ne zna za sramotu.

Foto: Facebook.com, Pink.rs, TV Pink Printscreen

Da li je istina da vam je Miljana plaćala kredite i finansirala vas kako navodi Marija?

- Miljana je takva i sa Zolom i sa Bebicom i kada je sama. Ja u svom životu nikada kredit nisam digla, to se da proveriti, niti mi je kada ko šta dao niti kupio. Jedino sam ja Miljani kupovala, to i ona sama zna ali šta ona može nego da laje. Tako joj Bog i vraća zato što je poštena.

Da li ste u strahu od Miljaninih postupaka? Zola već dve noći spava u studiju radija.

- Zola ima traume od budale jer je svestan da ona u tom svom bolesnom stanju može lagano ubiti nekoga, to je i dokazala. Svi smo u strahu. Bolje bi joj bilo da se pobrine za svoje dete i da je leči nego što olajava druge, a nju koristi. Gde će joj duša? U pakao, zna se!

Foto: Pink.rs

Autor: N.V.