AKTUELNO

Drama!

Trenutno se u "Pretresu nedelje" polemiše o odnosu MC Aleks i Matore. Bajićeva se izvinila Tomićevoj i slomila ovoj zadrugarki srce, a zadrugari su nastavili da komentarišu. Voditelj Milan Milošević je MC Aleks postavio direktno pitanje.

Pozvala si svoje da budu oštriji prema Matoroj. Što se ne držiš jedne ili druge priče. Šta hoćeš ti, da li želiš da budeš sa njom? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, imala sam potrebu da se izvinim. Htela sam javno da se izvinim jer sam je dovela u gore stanje nego ono u kojem je bila... - rekla je MC Aleks.
Napravila si još gore - dobacila je Dalila.
Rekla si da me stavljaš pre porodice, pa da nećeš, pa da nećeš ni da probaš, pa da su mi smrdljiva usta, šta hoćeš? Rekla si da me ne voliš, nisi htela da ostaneš pored osobe koja te voli kao Boga - poručila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne razumem zašto si opet htela da pričaš sa Đedovićem i Rešićkom, kad si rekla da si ga lagala u razgovoru? - pitao je Dejan.
Ja sam stvarno počeo da mislim da ona voli Matoru - dobacio je Car.
Da, ali ne kao emotivnog partnera. Ja sam na svoju štetu ostajala tu, na kraju se ispostavilo da je na štetu svih. Napravila sam karambol, i Jovani, i njenoj porodici, i svojoj, i sebi jer sam se dovela u ovakvo stanje - rekla je MC Aleks.
Drži se jedne priče - poručila je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi je barabar sa ovim što je Osmakčićev ćale uradio - dodao je Karić.
Za mene se ona od petka pere. Neka izabere jednu priču koje će da se drži. Jer ćeš da ispadneš veći monstrum od Osmakčića - istakla je Rešićeva.
Imala je dve solucije, da izabere svoju sreću, a povredi porodicu, ili da povredi svoju sreću, a da usreći porodicu - dodao je Stefan.
Na kraju je povredila sve - istakao je Dejan.
Ja njoj nijednom nisam rekao šta da radi, nego da stane iza jedne priče. U petak je ustala i rekla šta je rekla. Rekao sam joj da je ili ovo ili ono, ne može biti dve priče. Ne može da voli Matoru i da bude zaljubljena u Anđela. Ja mislim da joj Anđelo prija, to su moji stavovi. Ubeđen sam da njega gotivi, to je moje mišljenje - ubacio se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića može da bude komplet u pravu, jer mi nismo videli razgovore sa Mićom - rekla je Sandra.
A ona sada, ispada da spušta loptu sa Matorom - dodao je Lepi Mića.
Ne, ne spuštam, ne želim da se mirim, načinjena je velika katastrofa - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo su sad navigacije od Lepog Miće. Mića ima pravo da misli ovako, ona mu je pričala tu neku priču, ali, posle te priče koju je pričala Mići, Aleks je dolazila u kuću i radila drugačije. Ja verujem u ono što je meni pričala u Rajskom vrtu, ja sam to osetio. Kao što sam iprvi put rekao, mislim da je Mića zloupotrebljen. Mislim da Aleks mene nije lagala. Ja njih mesecima nisam komentarisao, dok su je svi napadali da prizna, ja joj ništa nisam govorio. Sedeo i ćutao, a svi živi je napadali da prizna. Mrtav hladan sam bez ikakve najave, iz čista mira, izašao odavde dok je MC Aleks prala veš u WC-u, ja sam ušao u Rajski vrt i rekao joj da mi treba na dva minuta. Zapalili smo cigaretu, tečno je krenuo razgovor, bez zamuckivanje, bez njenih muljanja. Posle toga je došlo do povlačenja MC ALeks zbog porodice i onda idu rijaliti fore. Ja sve razumem, moj zaključak je sledeći. Ona je na "Igri istine" imala neku ispovest, ništa je nisam razumeo. Zamuckivala je, pogubila se u lažima. Mića veruje u šta veruje, ja verujem šta sam čuo i video, ko zna neverbalnu i verbalnu komunikaciju... Aleks nije mogla da utrenira razgovor sa mnom, jer je prala peškire. To što je radila sa Anđelom, MC Aleks je imala problema u vezi, u svojoj vezi sa Matorom - pričao je Đedović.
Koja je to veza sa Matorom? Koja? U vezi se ljubi, j*be... Nemojte praviti od neveze vezu. Evo, ja kažem da je u vrtu bila zbunjena... To je za mene veze, ostalo je prevara - pitao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Lagala sam Đedovića i Matoru! - rekla je MC Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.