AKTUELNO

Nju jedinu prihvata!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušteno kako Sanja Grujić i Marijana Zonjić ogovaraju Dalilu Dragojević i pričaju koliko se promenila od samog početka "Zadruge 5".

Voditelj Milan Milošević odmah je dao reč Dalili kako bi porkomentarisala snimak koji je videla.

Marijana mi je prenela, ali nije ovako. Ljudi mi uvek kažu da nisu znali da sam ljubazna i da izgledam arogantno. To je i Sanjino mišljenje. Ja postanem negativna u ovom prostoru, nisam neko ko može da podnosi bilo kakvu priču. Što se tiče "Zadruge 5" po prvi put su mi se desile neke stvari, koje mi se nisu dešavale. Pokušavam da se nosim sa tim, nekad pokleknem, jer ja nisam od kamena. Što se tiče Marijane, znala je da mi kaže da sam mnogo pozitivnija kad nisam u vezi i kad sam solo. Ja imam svoje faze kad se slomim u krevetu. Uvek se vratim na početak kad sam rekla da je sve dobro dok su tu ljudi, ali kad legneš sam, ostaneš sam sa sobom - pričala je Dalila.
Sanja dobro rezonuje neke stvari, ali sad kaže da je neko bio pozitivan jer je zagrlio sve i popio koktele? Svi su veseli u diskoteci. Ja zameram što se na krjau sve ovo meni obije o leđa. Njena nasmejanost i razigranost kad pije, se meni obije o glavu. Njeno raspoloženje sa Marijanom nju odvede u druženje, koje se meni obije o glavu. Koliko god se to ne činilo, ja sam njoj neki ko joj želi najbolje. Želim da se pokaže u najboljem svetlu, kako sam je gledao u početku. Meni je drago da se ona druži, da je sretna i nasmejana - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Dalili uvek govrila da je Filip tu za nju kad je njoj teško, to jeste tako. Kad se vrate jedno drugom ona dođe neraspoložena - rekla je Marijana.
Ja sam kasnije prihvatio Marijanu, jer sam video da Marijana ima dobar pristup sa njom i da nije neko ko je gura u nešto loše. Nađe joj se u momentima i drago mi je. Ja sam uvek govorio da Marijana bude izuzetak, a da ne dozvoljava stvari koje je videla malopre sa Luksove strane - dodao je Car.
Ja želim da ona bude nasmejana i sređena, pa nek se čuju napolju - nastavila je Marinana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Dalilom provodila dosta vremena kad je Filip nju ostavio zbog Maje. Ja sam čula da je njoj trebalo vremena i pre da se oporavi od rijaltija, da ne može da vozi i da ima posledice. Pričale smo šta je kome doneo rijaliti. Ja mislim da je njoj rijaltii probudio sve najgore. Prisetila sam se Milice i prvog skandala sa Mensurom, zbog komentara Dalile i Dejana. Ona je plakala jer nije mogla da veruje kakvi su, a gledala je njihove klipove - objasnila je Sanja.
Marijana jeste izuzetak. Koliko god nju neko pokušava da oskrnavi, ja sam starija od nje i ona ne može da me napije. To je bila moja dobra volja tu noć, a posle moje neko razočaranje da se prepijem. Kajem se zbog svog pijanstva, neće mi se desiti. Razumem što Marijana nije mogla da bude tu, znam što nije mogla. Niko ne može da kaže da me je ostavila, a za ostale ljude se nisam izjasnila da su mi drugovi. Sale mi je bio drug sve dok nismo imali svađu. Ostali smo u okej odnosima - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.