AKTUELNO

Dao svoj sud!

Lepi Mića, kao jedan od omiljenih komentatora pete sezone najgledanijeg rijalitija, pobnovo je bio gost u ''Narod pita'', a za portal Pink.rs progovorio je o dve goruće teme koje su intrigirale javnost proteklih dana.

Naime, bivši partneri, Sandra i Anđelo Rešić, nakon medijske ilegale, sreli su se prvi put oči u oči, dok je Ana Jovanović pretukla svog bivšeg momka nakon što je javno pokazao dokaze da je bio sa njom na Zlatiboru. Pevač je, kao i uvek, bez dlake na jeziku dao svoj sud na novonastale situacije.

Foto: Pink.rs

Nekoliko minuta nas deli do početka emisije, kako se osećaš trenutno?

Odlično sam, malo sam umoran ali ništa nije problem, bitno je da emjisija bude super i da gledaoci budu zakovani za male ekrane - odgovorio je Mića.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

U studiju si gost sa Anđelom i Sandrom Rešić, koji se nisu pozdravili pri prvom susretu, kako ti to komentarišeš?

To je očekivano , to je ta veza na pritisak, koja funkcioniše najbolje ako je - što dalje od mene to bolje - naveo je pevač.

Foto: Pink.rs

Ana Jovanović nakon turbulentne emisije i svih dokaza da je bila sa bivšim momkom na putovanju, izazvala je još jedan skandal o kome bruji javnost, naime, potukla se sa njim. Da li ste se možda čuli nakon toga?

Nismo se čuli posle novog skandala... Ja ne razumem devojku, svi znamo da je bila sa Nikolom na Zlatiboru, ali eto to njeno bahato ponašanje koje ne dolikuje jednoj devojci od 19 godina koja je lepa, mlada, malo ishitrena... Nisam hteo da je zovem danas ali čućemo se - odgovorio je Mića.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ./M.M.