AKTUELNO

Ćerka Novaka Đokovića napunila je pet godina, a slavlje je upriličeno u njegovom restoranu na Dorćolu.

Porodica Đoković imala je razloga za slavlje, s obzirom na to da je Tara napunila pet godina. Tatina i mamina mezimica je bila prava princeza na rođendanskom slavlju.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelena i Novak su odlučili da naprave žurku za članove porodice i prijatelja, ali i za Tarine drugare. Tara je izrazila želju da sve bude kao iz bajke, da ima roze haljinicu i krunu kao njene crtane junakinje. Roditelji su joj odmah ispunili želju i pozvali dekoratere da naprave pravu bajku koju će mala Tara dugo pamtiti. Kada je ugledala kako je dekorisan prostor, Tara je počela da skače od sreće i da se odmah fotografiše sa drugarima - kaže izvor za domaći medij.

Foto: Instagram.com

Blagosloveni smo što dolazimo iz prelepe zemlje koja nudi skrivene dragulje poput ove divne planine Tare. Naša ćerka je delimično dobila ime Tara zbog ove divlje prirodne lepote. Zahvalan sam na vremenu provedenom sa porodicom. Otkrijte više o Srbiji - rekao je ranije Đoković.

Njegova supruga Jelena je ranije govorila da je svu snagu uložila u odganjanje dece.

Posvećena sam mališanima i dajem im se u potpunosti. I Nole mi je kao dete, traži mnogo pažnje. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba. Razumem Novaka, propustio je mnogo u odrastanju dece i pretpostavljam da će hteti još jedno kad završi karijeru. Neću reći “ne”, ako nam to život donese, ali reći ću da bi moj izbor bio “ne” - kazala je ranije Jelena.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Novak: Deca su moje blago

Novaka su deca prošle godine u Parizu prvi put zajedno gledala na meču, što je Đokovića posebno emotivno razgalilo. - O Bože, to je život, o tome se radi! Podeliti trenutke sa najdražima, oni su moje najveće blago, zaista sam prepun divnih emocija pošto su bili uz mene. To mi donosi sreću i ljubav - rekao je Novak kada je na video bimu video trenutak u kojem je pritrčao kćerki Tari i zagrlio je. - To je bilo jako posebno za mene. Zaista imam sreće zbog toga. Iskreno, to je jedan od najvećih razloga što još igram. Oduvek sam sanjao da će deca biti uz mene na tribinama, da će biti dovoljno odrasli - rekao je Novak.

Autor: Pink.rs