AKTUELNO

Ovo je istina!

Dalila Dragojević tokom ljubavi sa Dejanom Dragojevićem, sa kojim je i dalje u zakonitom braku, pokušala je da zatrudni vantelesnom oplodnjom, tokom koje je zaledila embrione, o čemu svedoči i njeno priznanje nakon što je izgubila plod:

Foto: Pink.rs

Doktor nam je rekao da je sve u redu i da je sad sve do Boga, odnosno da možemo da dobijemo bebu sada ili za sedam godina. Odlučili smo se za vantelesnu oplodnju, pa sam svaku noć i dan dobijala injekcije u stomak. Pije se i terapija. Iako je reč o hormonskoj terapiji, ja sam kroz to prolazila kao da se ništa ne dešava - priča Dalila.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ceo proces je trajao četiri meseca. Kada su vadili folikule, mala jajašca koja se stvaraju u tom procesu, ispostavilo se da ih kod mene ima osam, dok je kod nekih žena taj broj četiri, kod nekih 12, a kod nekih nijedno. Uspavali su me i izvukli ih, a potom su nam saopštili da se nijedan nije oštetio. Posle nekoiliko dana su nam saopštili da je sedam od osam uspelo da se oplodi embriona, malih tkiva od kojih nastaju bebice - ispričala je Dalila.

Dalila je odgovorila i šta će uraditi sa zaleđenim embrionima, koji su ostali, budući da više nije u ljubavi sa Dejanom.

Iskreno, nisam kontaktirala kliniku, ako u roku ne znam, godinu dana se ne plati, do aprila ili maja je bilo plaćeno, nije produženo, ali to se na neki način, ružno je da kažem, ali se unište na neki način - rekla je Dalila.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: Pink.rs