AKTUELNO

Voditeljka Dušica Jakovljević na spektakularan način je otvorila novu, šestu sezonu "Zadruge", a samo nekoliko minuta pre nego što je počeo direktan prenos na TV Pink, za naš portal podelila je utiske i očekivanja.

- S obzirom na to da počinje ovako spektakularno i do sada neviđeno, da sam dobila zadatak koji nijedan voditelj do sada nije... Obično su se u ovakvom stilu na scenu spuštale najveće svetske i domaće zvezde, muzičke, a ja imam tu sreću da mi je ovo povereno. Jedino od čega sam imala frku kada mi je ovo povereno jeste kako će sve ovo izgledati, međutim sada nekoliko minuta pre početka, potpuno sam opuštena. Ako se po jutru dan poznaje, spremite se za neviđenu sezonu - obećala je Dušica, koja se osvrnula i na prošlu sezonu.

Foto: Pink.rs/J. Matić

U prošloj sezoni smo imali situaciju da su ljudi što pre želeli da se nametnu, to je opravdano i ljudski, ali se na kraju pokazalo ono što se pokaže uvek, a to je da se do samog kraja samo o onoj pravoj emociji priča. Oni mogu da budu i žrtve te emocije i događajanja, a ono što se radi iz srca, to ljude najviše zanima. Mnogo zadrugara ulazi, biće jedni drugima konkurencija. Uvek očekujem jedno, a onda to sve bude puta pedeset!

Na pitanje šta treba da poseduje pobednik šeste sezone, Dušica kaže:

- Pobednik sezone 6 treba da poseduje iskrenu emociju i dominaciju!

Autor: pink.rs

#Dušica Jakovljević