AKTUELNO

Sjaj i glamur!

Đorđe Đoković oženio se danas Saškom Veselinov, influenserkom, u Crkvi Svetog Marka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nevesta je zablistala u raskošnoj venčanici, koju sa svadbenom haljinom Jelene Đoković spajaju dva detalja. Nevesta se pojavila u glamuroznoj venčanici sa širokom suknjom i raskošnim belim velom. Haljine poput ove svrstavaju se u takozvani "princeza" stil, a nazivaju se i klasičnim venčanicama.

Saškinu haljinu krasili su brojni moderni detalji - pre svega sam kroj je moderan, dok je gornji deo u formi korseta.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

U porodici Đoković slavilo se i 2014. godine kada je organizovano venčanje Jelene i Novaka Đokovića na Svetom Stefanu. O haljini poznate neveste pisao je i američki "Vog", a veoma je zanimljivo to što ju je kreirala poznata britanska dizajnerka Sara Barton koja je bila zadužena i za venčanicu Kejt Midlton - princeza od Velsa zadivila je svetsku javnost u romantičnom modelu na venčanju sa princom Vilijamom, 2011. u Londonu.

Foto: Tanjug AP/Facundo Arrizabalaga

Kada je reč o Jeleninoj venčanici, "Vog" je u svom septembarskom izdanju pisao da je haljina nalik "Botičelijevim platnima". Supruga Novaka Đokovića odabrala je korset haljinu sa golim ramenima, ukrašenu ručnim radom. A kako je naveo prestižan modni magazin, Sara Barton je prišila na Jeleninu haljinu crveni končić, koji je mladu štitio od uroka.

Kada se uporedi Jelenina i Saškina venčanica, vidi se da ih spajaju tri detalja: raskošne suknje, glamurozni velovi i gornji delovi u obliku korseta. Obe su odabrale bajkovite haljine, za krunisanje svojih ljubavnih bajki.

Foto: Fonet

Autor: P.R.