AKTUELNO

Drama!

Predstavnica sedme sile je u emisiji "Pitanja novinara" želela da porazgovara sa Markom Markovićem i o Staniji Dobrojević, tačnije o njegovim reakcijama koje su pojedini zadrugari upućivali njegovoj bivšoj devojci.

Šta misliš kako tvoja bivša devojka Stanija gleda na to kad je Uroš Ćertić pljuje, a ti ne reaguješ ništa posebno na to? - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija zna ko je i šta je. Ja sam proveo tri godine sa njom, za mene je najbolja i najlepša, sam vrh. Smatram da niko ne može da je ponizi - rekao je Marko.
Jelenu si izvređao kad je rekla za Staniju, a Uroša ne - dodala je novinarka.
Ne, Jelena je prvo mene uvredila, zbog toga su usledile moje uvrede. Meni ne pada na pamet da se sa nekim svađam, osim ako ne krene da me vređa. Stanije nije tu, smatram da Urošu nije ništa uradila da bi tako pričao, ali u mojim očima niko ne može da je ponizi. Naravno da mi smeta kad tako priča, prema meni je bila 100% verna, volela me je, živeli smo pod istim krovom. Jelena ima kompleks, pokušala je da je omalovaži - istakao je Marković.
Jelena ima kompleks, a Uroš ne? - pitala je predstavnica sedme sile.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam kompleks od Stanije? Marko je burno odreagovao meni, a Urošu ne. To je činjenica. Ja nemam kompleks, imate slike kako sam izgledala pre 20 godina, okretali se za mnom svi i vrh države i vrh podzemlja. Ako je neko proputovao svet, radio predstave, imala sam svoju firmu, iz dobre sam porodice! - rekla je Jelena.
Jedno je šta priča, drugo šta misli! - dodao je Marko.
Zašto se plašiš Uroša, a Jelene ne? - pitala je novinarka.
Ja se nikoga ne plašim! Mogu da se svađam sa njim satima i satima i šta smo dobili tim? Jelena me je opsovala, ja ne volim kad me neko psuje - istakao je Marković.
Mene je žestoko ospovao. Ja sam čula da me je opsovao, ja sam uzvratila. Ne mogu da tvrdim da li mi je on prvi psovku ili ja njemu, ali je burno odreagovao kad sam rekla: "O čemu ima da se priča sa Stanijom?". To moje je toliko benigno u odnosu na ono što je Uroš rekao, on ju je brutalno izvređao - pričala je Golubovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam izvređao Staniju, samo mislim da on može mnogo bolje. Dao sam dobronameran savet. Samo sam rekao svoje mišljenje. U malim sredinama se kaže ne j*be lep, nego uporan, a u našoj metropoli ne j*be lep, nego uspešan čovek koji može da obezbedi sve. Mislim da zato Marko nije mogao da je zadrži, jer po kriterijumima tih devojaka nije dovoljno bogat. A ja sam i lep i uspešan, takve mogu da zovem da ih platim. On može mnogo više, jako je kulturan, imam prijatelje po Crnoj Gori, ružnu reč o ovom dečku nisam čuo, mislim da se srozao time što je bio sa takvom devojkom. Ja mislim da on može mnogo bole. Takođe, isto sam rekao da ta devojka sigurno ne može da veruje šta gleda na ekranu, da gleda kako on daje šansu devojci od 20 godina, koja ima kurs šminkanja, nema obrazovanje, a Stanija ima državno obrazovanje i radi kao krupije - ispričao je Uroš Ćertić.
To je radila pre 10 godina - dodao je Marko.

Skočio je i Nenad Lazić Neca, koji je takođe smatrao da Marko ne sme da se suprotstavi Uroši, dok Jeleni sme.

Ovde je bitan stav, a to Marko nema, a to što ste vi muškarčine samo nad ženama i slabijima od vas, to govori o vama. Uroš diže sebe, a spušta druge. I po čemu je to Marko uspešniji od Stanije? - dobacio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko se na mene nije naljutio jer ga nisam uvredio. Poenta priče je da ovaj dečko može mnogo više. I ja ga savetujem da posle ovoga završi nešto - pričao je Uroš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević