AKTUELNO

Novi sukobi!

U toku je emisija ''Izbor potrčka'' sa Milanom Miloševićem, a Marina Popović je nakon toga što je otkrila koga šalje u izolaciju, Marka Markovića i Maju Marinković, saopštila i ko je njena Omiljena osoba ove nedelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Omiljena ličnost, Zorica Marković - rekla je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

A zašto tako gledaš? Pa svqaki tvoj pogled čitam. Ja sam mirna kao bubica, ali sve vidim - rekla je Zorica Sanji Grujić.
Ne odnosi se na tebe - branila se Sanja.
Znam, ali nemoj molim te. Znaš da si mi draga - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Marinu poznajem petnaest godina. Kad sam ih videla ovde iznenadila sam se. Jocu sam jednom videla kada su bili kod mene na ručku u restoranu. Nismo se nikada družile, nismo išle na slavu jedna drugoj, kratko smo sarađivale i bila je vrlo korektna. Boga mi, nismo se videle jedno osam godina... Žao mi je što je Joca otišao, ali mi je drago što me je izabrala... Hvala joj. Zaista cenim to što me je izabrala. Ne znam je ovakvu kao sada, ali znam da ume da odreaguje burno, ali ništa dramatično. Ona je samo osetljiva na svoju decu i normalno da će tako da reaguje. Ovakvom formatu je potrebna jedna ovakva žena, koja je toliko obrazovana i puna iskustva - govorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jedna od većih budalaština koje sam čuo. Njih dvoje su Dorćolci... Ova žena ne može da me pogleda drugačije, to što govore da mi je namignula je notorna laž. Da mi nisu komšije, ne bih ni komentarisao ovu glupost - dodao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.