AKTUELNO

Zadrugari ponovo protiv nje!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je DJ Tamaris.

Folirantkinjo, kako možeš nekog tako lako da otkačiš kad ga voliš, jedva si čekala da ga ostaviš, jer te je gušio, naročito kad su žurke

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da stavim tačku na Adama Đoganija, mene to više ne zanima. Postoje neke stvari preko kojih se ne prelazi, a to se zove nepoštovanje. Ako mene neko ne poštuje, znači da me ne voli. Tako da smatram da on mene takođe ne voli. Ja sam imala tu ljubav, ne mogu emocije da se ugase preko noći, ali ja mogu kad me neko ne poštuje. Žena sam, muškarac treba da poštuje, zna se šta je muškarac, delima mi nije pokazao to. Evo, odmah ga povezuju sa drugom devojkom, ja neću ni sa kim ući u vezu do kraja rijalitija - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno sam je voleo više nego što je ona mene. Emotivno nisam okej, malo sam nakostrešen, poljuljan, preispitujem sebe šta sam loše uradio. Znam da sam dao sve od sebe i da sam se toliko trudio, sebe sam zapostavio, zaboravio sam i zašto sam ušao. Vraćam se u svoj mod, i dalje mi nije svejedno kad spavamo, kad osetim njen miris, na svaki njen trzaj se i ja probudim - govorio je Adam,
Ona prevrće očima - dodali su zadrugari.
Ja ću uvek reći kako se ja osećam, ovo pričam zbog sebe. Matora mi je pomenula da je imala isti problem, u krevetu sve bomba, super sa tom osobom, a ovako... Ja sada verujem u ovo što vidim i šta trenutno čujem. Kao da sam se uzaludno trudio, ali se ne kajem, pošto mi je bilo lepo. A čuo sam da se ona kaje - nadovezao se Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi kad provalimo nekoga, molimo Boga da se nešto prekine, kao što je većina nas provalila celu priču već treći dan. Ovde ima jedna stvar, ja sad malo i menjam mišljenje o Tamari, ona nema pojma šta priča, toliko se pogubi. Adam nije ništa bolji, ali za nijansu jeste. Pošto smo sada svi na Adamovoj strani, kako ćemo mi sa Adamom, ako se bude pomirio sa njom sutra? Tamara je sada skinula teret sa leđa, bilo je ono sa Bilalom, ako nađe prođu kod još nekog muškarca, to će da bude karambol. Ako ne nađe za deset dana, eto je kod Adama - ustao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošteno sa njene strane ako ga ne voli da raskine sa njim - dodao je Miki Đuričić.
Njoj je nepoštovanje što je bio u toaletu sa Jelenom, a nije mu zamerila što je išao od devojke do devojke da joj nađe nešto slatko. To je samo razlog da ode od njega. Ja protiv nje nemam ništa, u korektnim odnosima smo, ali takva je slika, da je ona hladna, a da on juri za njom. Nije htela da čuje objašnjenje za Jelenu. Izgleda da traži razlog da pobegne od njega, prevrće očima na njegovo izlaganje. Ispada da si folirant, a on dečko koji se bori za ljubav - rekla je Milica Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad si siguran u svoje emocije, ne tražiš potvrdu od drugih ljudi. Ja sam bila sigurna u sebe. Ne radi se o Jeleni Golubović, nego o tome što je išao od jednog do drugog da pita da li ga volim. Ja smatram da ako je nešto jako, to će da opstane. Umesto sa mnom da reši tu situaciju, dok ja gutam u sebi, on ide od jedne do druge osobe i prepričava tu situaciju. Meni je to bizarno - rekla je Tamara.
Ja se družim sa pola kuće, naravno da ću ispričati mojim drugarima, svi smo zajedno bili tu. Ja sam došao do jednog zaključka. Postoje devojke koje više vole kad ih kuliraš, koje vole da se ne pokazuje emocija. Imao sam takvih milion. Razočaran sam što je ona verovatno jedna od njih - dodao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.