AKTUELNO

Aktuelnoj zadrugarki Cveti Žarković, koju svi znaju kao Super Cveta, pre skoro šest godina preminula je majka, a njen otac, beogradski zlatar Lazar Žarković, nakon nekoliko meseci započeo je zajednički život s bivšom suprugom svog kuma Ramba Amadeusa.

Cvetina maćeha je Karin Pušić, koja je nekada bila u braku s popularnim muzičarom. Dobro obavešten izvor blizak porodici Žarković otkrio je detalje života Cvetinog oca i njegove partnerke.

- Lazar i Karin žive zajedno skoro pet godina. Kada je Cvetina majka preminula, on je posle nekoliko meseci doveo Karin u njegov stan. Njih dvoje su se poznavali dugo pre nego što su ušli u vezu, i to preko njenog bivšeg muža Ramba Amadeusa. Muzičar i Lazar bili su dugogodišnji prijatelji, a kasnije i kumovi - započeo je izvor i objasnio kako je Lazar uplovio u vezu sa svojom nekadašnjom kumom.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Rambo i Karin su se razilazili i mirili. Koliko ja znam, ona njega nije varala s Lazarom, razvela se pre sadašnje veze. Njih dvoje imaju slična interesovanja, to su znali i dok je Karin bila u braku. Kada su u Srbiji, žive u njegovom stanu u centru Beograda, u blizini Slavije, a često provode vreme i u Belgiji. On je poznati beogradski zlatar i poprilično je imućan, često putuju, a zajednička strast im je vožnja motorima - objasnio je on.

Cvetini prijatelji nisu želeli da otkrivaju mnogo o njenom porodičnom životu.

- Cveta i ja smo drugarice, ali ja ne bih komentarisala njene porodične stvari jer nisam dobro obaveštena o detaljima njenog odnosa s Karin - kratka je bila nejna drugarica Anđela, dok je drug Đorđe objasnio za kako je njegova prijateljica podnela smrt majke i useljenje druge žene u njihov porodični dom:

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Ne bih puno komentarisao takve stvari jer je to ipak njen privatni život. Cveta je bila veoma vezana za majku, jako je loše podnela njenu smrt i mislim da se nije skroz oporavila od toga. Ona i Karin imaju korektan odnos, ali Cveta ne živi s njima. Nakon smrti majke bila je u inostranstvu, a kada bi dolazila u Beograd, bude kod njih nekoliko dana i onda iznajmi stan. Iskren da budem, Lazara i Karin jedva da poznajem i ne znam da vam kažem ništa o njihovoj vezi - kazao je Đorđe.

Preljuba ih koštala braka

Karin Pušić i Rambo Amadeus razveli su se 2009. godine, ali su se brzo pomirili - posle samo dva dana. Oni su svom odnosu dali drugu šansu, pa su živeli u vanbračnoj zajednici s njihova tri sina. Navodno, do razvoda je došlo kada je Karin saznala da je njen muž imao aferu s koleginicom, ali mu je na kraju oprostila. - Napravio sam grešku, a ona mi je oprostila - pričao je Rambo nakon pomirenja, negodujući što je priča o njegovom razvodu dospela u javnost. Ipak, nisu opstali, pa su definitivno stavili tačku na svoj odnos 2011. i svako je krenuo svojim putem.

Foto: Medija Centar Beograd

Autor: pink.rs

#Rambo Amadeus

#Super Cveta