AKTUELNO

Otvorila dušu!

Poznata pevačica Aleksandra Prijović pojavila se večeras na promociji knjige poznate nutricionistkinje Ane Petrović ''Ključ zdravlja'', a tom prilikom je za Pink.rs progovorila o problemu sa kilogramima, koji je imala nakon porođaja. Naime, kako je istakla, tokom trudnoće ugojila se više od 23 kilograma, a na putu do savršene linije koju ima sada pomogla joj je upravo Ana!

- Mnogo puta sam u životu bila na dijeti, ali otkako sam se porodila sigurno pet, šest puta, ako ne i više... Svi imamo strah od Ane kad smo na ishrani, jer nekako je uvek sretnem kad sam na ishrani i uvek pazim šta ću ispred njue da jedem. Imala sam jako veliku volju, mlada sam se porodila i imala sam 23 kilograma više kad sam se porodila. odmah sam pozvala Anu, ona je napravila posebnu ishranu za dojenje. Posle tri, četiri meseca sam imala manju kilaže od one pre porođaja - rekla je Aleksandra i dodala:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Kad sam došla do željene težine, rekla sam Ani da umesto večere popijem pivo. Ona je rekla: ''Pa dobro, to ti je B vitamin''. Dok sam bila trudna, nisam toliko pazila i u poslednja tri meseca trudnoće sam se drastično ugojila, jer sam stalno imala gorušicu i jela testa, jer sam mislila da će mi biti lakše. Kad sam počela da razmišljam kako uskoro treba da se vratim poslu, trgla sam se, jer kao mlada majka i žena smatram da treba da vodim računa i da lepo izgledam. Verovala sam da ću to lako rešiti. Slatkiše volim, testo volim... Sve volim od slatkiša - kaže pevačica i dodaje:

- Sad ispada da sam ja alkoholičarka. Volim da i popijem i rakiju i vino, sve volim... Ali jako umereno. NIkad sebi nisam dozvolila da sebi dozvolim da popijem previše, popijem malu flašicu ili dve. Jako je ružno da se vidi žena da je mrtva pijana, to sebi nisam nikad dozvolila. Pivo volim da pijem i sa Filipom i sa drugaricama - rekla je Aleksandra i otkrila kako vaspitava sina Aleksandra.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Jedno vreme je hteo da bude što više napolju, a onda je, otkako je više sa decom, počeo da gleda telefone i ajped... Ja se trudim da što manje koristi sve to... Trudim se da budemo zajedno što više. Ja kad sam bila mala igrali smo se do uveče. Gledam da se što više igra sa decom, da bude napolju. Sad kad smo bili na putovanju u Americi, u jednom momentu sam iz nemoći morala da mu dam telefon da se igra, da bismo mogli da ručamo. Aki najviše voli tatu, to svi znaju oko nas, mnogo je vezan za njega, obožava ga...

Detaljnije u nastavku:

Autor: M.K. ; P.R.