AKTUELNO

Zorica šokirano komentariše situaciju!

Emisijia "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem je upravo počela, a voditelj je prvo pitanje pročitao Maji Marinković:

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da se u blizini Zvezdana naježiš i da se plašiš zaljubljivanja u njega, trebala bi da se opustiš i prepustiš emocijama. Tis i transparentna i mi te takvu volimo.
Laž, nikad to nisam izjavila. Njega mogu da navedem kad komentarišem pozitivne i drage ljude, ne gledam u tom smeru. Ko god hoće neka potvrdi ako sam bilo kome nešto rekla, jedino ako sam se šalila sa tobom vezano za Marka i neke situacije, ali to nije istina. Ne znam odakle ta priča, nemam takvo razmišljanje i ne komentarišem zauzete muškarce u ljubavnom smislu - rekla je Maja.
Ja sam u šoku, Maja i ja smo pričale o drugoj osobi koja s vremena na vreme gleda Zvezdana, ali nismo bile sigurne. Nisam čula to stvarno. Mi ćaskamo o svemu, toliko sam se zbunila da nisam rekla ni dobro veče, a ona bi emni to sigurno rekla - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi žele da zakuvaju priče jer sam ja poznata po tim glupsotima, ali ne treba da se dovodi u pitanje to, kad je sa Emilom šala otišla u pogrešnom smeru, ja sam prestala - rekla je Maja.
Maja gazi preko mrtvih, oženjen, ne oženjen ona bi bila sa njim da nema nogu. Ona voli neuredne, aljkave i smrdljive muškarce, ona ne bira kad joj se neko dopadne, takva je. Neopisivo je spojiti nju i Janjuša. Nije mi milo tako nešto da čujem jer znam da je oženjen i da je to sve u redu, više mi to liči na rovca, odma bih primetio po Maji - rekao je Kristijan.
Da, da često joj kažem, naravno da nisam primetio. Mi sedimo zajedno, družimo se, ali smo generalno nas troje, četvoro, petoro stalno zajedno. možda nekoga gotivi manej ili više, ali kad bih tako nešto osetio, rekao bih joj sigurno - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.