AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević postavio je naredno pitanje Lepog Miću.

Zašto svi prave od Marka najvećeg šmekera kad ceo svet zna da je Bilal najveći šmeker? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojke prave Marka Markovića, a Bilal proizvodi sam sebe. Ja pitam Ivanu šta ćeš kad se ograđuje? Ona hoće do sutra da bude sa njim. Marka Markovića prozivode devojke. On ima hrabrosti da priđe devojci koja je od njega starija. Maja se nije naljutila kad je on rekao: "Bio sam sa boljima, j*bo sam i ružnije" - govorio je Mića.
Rekao je: "Video sam bolje, j*bao sam i gore" - dodala je Maja.
Marko je prozivod devojaka koje su oko njega. Smatram kad bi Bilal na neki način prema devojkama bio blaži da bi bio sa duplo većim brojem devojaka - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Bilala on se odmah ogradio od emocija, od žena i svi su shvatili da je ženomrzac. Devojke jure za njim i daju mu prostup, iako one prilaze za njim. Bili smo sa druge strane hotela, videli smo sve sa Anom. Ja sam rekla neke stvari, jedan dečko mi se svideo, bez obzira na ulaske. Što se njega tiče ispada šmeker jer se ogradio od emocija, a devojke jure za njim - pričala je Milica.
Znam kakve Milica ima principe, pa mi je čudno da ovako hvali Bilala. Je l' to zbog priče od prošle nedelje da je polno opštila sa njegovim priajteljom Kenanon, kojeg je videla prvi put? - pitala je Sanja.
Ja sam rekla da smo imali konflikt, koji smo posle rešili i porazgovarali. Nisam pristrasna, samo pričam da je on ispao šmeker - rekla je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.