AKTUELNO

Manje od mesec dana pre održavanja jubilarnog 25. Kopaonik biznis foruma, prijavljeno je više od 1.000 učesnika, a prisustvo je potvrdila srpska premijerka Ana Brnabić i više ministara u Vladi Republike Srbije.

Prisustvo na forumu, koji se održava od 4. do 7. marta na Kopaoniku na temu "Šta posle fiskalne konsolidacije?", potvrdio je i predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović, guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, koja će zajedno s ministrom finansija Dušanom Vujovićem prvog dana učestvovati u radu foruma, navodi se u saopštenju organizatora.

Drugog dana foruma, 6.marta, očekuju se potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar privrede Goran Knežević, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoran Đorđević i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević.

Učešće srpske premijerke Ane Brnabić potvrđeno je za treći dan foruma, 7. marta, kada će imati izlaganje pre zaključaka, a najavljen je i govor ministra omladine i sporta Vanje Udovičića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

Kopaonik biznis forum, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard, tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Srbije.

Ove godine Kopaonik biznis forum ima i svoj zvanični veb sajt - www.kopaonikbusinešforum.rs na kome se mogu naći sve informacije o programu i učesnicima.

#Ana Brnabić

#Davos

'