AKTUELNO

Voditeljka je okupila sebi drage ljude, a njen kolega Ognjen Nestorović bio je jedini muškarac na slavlju.

Šarmantna voditeljka "Premijera Vikend specijala" Tijana Prica organizovala je pre nekoliko dana proslavu za koju je imala dva povoda.

Foto: Privatna arhiva

Naime, ona je istog dana okpula sebi najdraže ljude na jednom mestu kako bi obeležila svoj 29. rođendan i proslavila "bejbi šauer" pred rođenje svog sina koste.

Foto: Privatna arhiva

- Dvadesetdeveti rođendan proslavila sam u ambijentu kao da sam na moru u Shisha Hillu, a ujedno to je bio i "bejbi šauer" za dolazak sina Koste. Dugo sam planirala ovaj događaj na kome je jedini muskarac bio moj kolega Ognjen Nestorović, jer sa njim delim savete i probleme kao sa drugaricom. Pripreme su trajale danima, a oko dekoracije pomogla mi je Bombonica events, dok se za haljinu pobrinula Jovana Životić, koja je dizajnirala i moju venčanicu. Tog dana sa prijateljicama sam razmsnjivala iskustva oko porođaja i uživala u razgledanju poklona koje je Kosta dobio - rekla nam je Tijana.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Kako je njen kolega Ognjen i ove nedelje bio sam u studiju, pitali smo je kada se vraća na male ekrane.

Foto: Privatna arhiva

- Porođaj se približio, pa više nedeljom u studiju ne pravim društvo Ognjenu, ali već u oktobru vraćam se na male ekrane da treća sezona bude uspešna baš kao i ova druga - otkrila nam je voditeljka, koja je radila sve do kraja osmog meseca, jer je posvećena svom poslu i jer je, kako kaže, na svakom koraku imala pomoć kolega.

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs

#Tijana Prica

'