AKTUELNO

Triler “Niske strasti 2” (2006) večeras u 20 sati na Pink Crime & Mystery

Kada je Šeron Stoun 1992. prekrstila noge u čuvenom erotskom trileru ceo svet je “poludeo”, a gotovo istu scenu je ponovila 14 godina kasnije u filmu “Niske strasti 2” (Basic Instinct 2), koji gledamo večeras u 20 sati na Pink Crime & Mystery.

Foto: Promo

Nastavak je planiran još 2000. godine, ali su producenti dugo tražili reditelja i glumca za glavni muški lik, pa ih je Šeron Stoun, koja je, inače, jedina “povratnica” iz prvog dela, tužila zbog odlaganja koja su joj onemogućili prihvatanje drugih poslova. Imala je i ona posebne zahteve stavljajući veto na nekoliko glumaca i producenata. Tako je rediteljsku palicu preuzeo Britanac Majkl Kejton Džons, koji je glavnu mušku rolu dodelio svom sunarodniku Dejvidu Morisiju, a u ostalim ulogama su Šarlota Rempling, Dejvid Tjulis, Terensi Harvi... Radnja ovog dela se odvija u Londonu, gde je film i sniman.

Foto: Promo

I ovoga puta atraktivnu holivudsku divu pratimo kao spisateljicu Ketrin Tramel, koja se ponovo našla u središtu policijske istrage, pošto je njen dečko pronađen udavljen u kolima bačenim u vodu. Policija poziva cenjenog londonskog psihijatra, harizmatičnog i uspešnog dr Majkla Glasa, da ispita osumnjičenu i da stručno mišljenje.

Foto: Promo

Dok doktor pokušava da se odupre fatalnoj privlačnosti ove zavodljive i manipulativne žene, koja mu ne da mira, njegov prijatelj, agent Roj Vošbern, ubeđen je da je ona kriva za smrt momka.

Foto: Promo

Ne propustite triler “Nisle strasti 2” večeras u 20.00 na PINK CRIME & MYSTERY.Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Klik Tv

#Niske strasti 2

#Pink Crime & Mystery

#Televizija Pink

#Šeron Stoun

'