AKTUELNO

Marko nije mogao da veruje šta Lazar priča.

Iako su stavili tačnu na svoju vezu, Lazar Jeremić se pojavio na vratima izolacije gde su boravili ovonedeljni potrčci Dragana Mitar i Marko Miljković kako bi im predložio da zajedno sa njima spavaju Nataša Moskva i on.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: SVE BLIŽI I BLIŽI! Miljana i Zola šaputali pred spavanje, on joj ponudio nešto što nije mogla da odbije! (VIDEO)

Njegovu ideju Marko je dočekao vrlo burno negodovajući, jer je Dragana, ipak, udata žena koja ima dete. Takođe, Miljković je sumnjao da je Jeremić dobio tajni zadatak za neku nagradu.

Ti i ona da spavate tu, a Nataša i ja na drugom krevetu, doneću svoju posteljinu, sve - rekao je Jeremić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To da radimo nećemo, žena udata. Nećemo to. Ja bih te zamolio bez eksperimentisanja. Ja kad budem bio vođa, poslaću vas u izolaciju. Meni nije prijatno to da radim. Mislim da si dobio zadatak - pričao mu je Marko.

Dragana je takođe imala potrebu da prokomentariše njegov predlog navodeći da je već na lošem glasu jer se druži sa Markom.

Hajde da je u pitanju neka slobodna devojka, ali ipak mi se samo družimo, nema smisla to da radimo, hajde Nataša i ja, ti i Marko. Preneće se loša poruka drugačije - rekla je Dragana.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Lazar Jeremić Jera

#Marko Miljković

#Nataša Moskva

'