AKTUELNO

Zonjićeva se šokirala kad je čula za ovo.

Marijana Zonjić privukla je veliku pažnju svih ukućana nakon što su svi videli njenu prisnost sa bubnjarom koji je došao u pratnji Slobe Radanovića, a koji je bio gost na žurci.

Voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pokrenuo tu temu, pa je u ime milionskog auditorijuma pitao šta se dešava. Iako je ona negirala to, Mina Vrbaški je ustala i otvoreno priznala šta je čula.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pre neki dan sam komentarisala sa jednom zadrugarkom, ona je rekla Moskvi u toaletu da je nesrećna i nezadovoljna. Zato ja mislim da ona sve ovo radi svesno i da jednostavno ne želi da bude sa Adamom, rekla je da ne zna na čemu je sa njima. Rekla sam joj da je bolji igrač kad je sama. Sve to što je sa bubnjarom radila sinoć, mislim da treba da razreši sa njim to što ima da ne bi njega povređivala - rekla je Mina koja je priznala da joj je Moskva sve prenela.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nema potrebe niko da se meša u ovu priču. Momak je meni prišao i ja nisam kriva što je to rekao. Kad god se posvađamo, on priđe Nori, onda je započeo vezu sa Minom, da li sam ja kriva tu? Rekao je da to radi namerno - rekla je Marijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam primetila da izgleda jako smoreno, ona mi se požalila da nije srećna sa Adamom - rekla je Nataša.

Kakva je bila Adamova reakcija, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marijana Zonjić

#Mina Vrbaški

#Nataša Moskva

'