AKTUELNO

Njena reakcija će vas iznenaditi!

Marijana Zonjić i Adam Đogani privukli su veliku pažnju javnosti zbog svoje turbulentne veze i odnosa koji je za mnoge zadrugare još uvek nedefinisan. Iako su se nekoliko puta izjašnjavali da je njihovoj vezi došao kraj, oni su jedno drugom sve opraštali i iznova ispoljavali emocije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, Marijana je u razgovoru sa Natašom Moskvom priznala da je ipak nesrećna i nezadovoljna, pa se već danima trudi da se izoluje od ostalih ukućana, a često iskoristi priliku da se osami u pabu.

Adamu nije bilo svejedno zbog svega što je ona izjavila, ali se ipak potrudio da joj napiše pesmu kako bi joj pokazao koliko mu znači bez obzira na sve što se među njima desilo. On je u zalagaonici pročitao reči koje joj je posvetio i tražio 1209 dinara, aludirajući na datum kada su se prvi put poljubili, 12.09.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi moji snovi počinju da gube smisao i onda se osetim kao da nisam ni disao. Tražio sam utehu u alkoholu i kocki, ali sam znao da ipak nećeš doći. Krenuo sam pogrešnim putem, putem zla i tonuo sam sve dublje i dublje i to više nisam bio ja. A sada je kasno da se vratim, zarobljen u četiri zida izlaza mi nema, ali znam da se i meni sreća sprema. Znam da se oko mene sprema samo bajka i znam da tuga više nikada neće doći i da to više nikada neće doći. I znam da će doći dan kada neću više biti sam - pročitao je Adam.

Kakva je bila Marijanina reakcija, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Adam Đogani

#Marijana Zonjić

'