AKTUELNO

On joj je veoma simpatičan!

Večeras zadrugari imaju prilike da gledaju i video-snimke, odnosno situacije koje su se dešavale u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga 2".

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U snimku koji je pušten zadrugarima Ana Korać je govorila Miroslavu Đuričiću i Rebeki Popović u kog ukućana je zaljubljena. Tokom emitovanja snimka David Dragojević je sve vreme držao svoje ruke na glavi, dok je njegova devojka Aleksandra Subotić bila zbunjena.

I ja bih se j*bala ovde sa nekim ukućaninom, ali ne mogu. Kako nema neko, naravno da ima, ali sada to nije moguće - rekla je Ana u snimku koji je pušten.

Zadrugari su komentarisali da je zadrugar u kog je Ana zaljubljena David, a ona nije direktno odgovorila na pitanje već je pohvalila svog cimera.

Foto: RTV Pink

Ja ne znam ko se Ani sviđa u kući, ja stvarno ne znam. Da umrem ako znam ko se sviđa Ani Korać. Evo da umrem odmah ako znam o kome se radi - kroz smeh je rekao Miki dok je sve vreme pokazivao na Davida.

Foto: RTV Pink

Tih dana smo non-stop pričali o s*ksu! Ja sam rekla da je David simpatičan i da ima dosta kvaliteta, ja nisam rekla da sam se zaljubila - izjavila je Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Zadruga 2

'