AKTUELNO

Presrećna je jer je videla članove svoje porodice.

Luna Đogani tokom prošle noći imala je priliku da razgovara u Rajskom vrtu sa svojom majkom Anabelom Atijas i sestrom Ninom, nakon što su one ušle u "Zadrugu 2", a njihov susret bio je veoma emotivan.

Foto: RTV Pink

Nakon toga Luna je više puta svojim cimerima pričala kako je sve izgledalo, a tako je bilo i pred zoru dok su stanari zajedno sa blogerkom sve komentarisali u spavaćoj sobi. Đoganijeva je tada istakla i kako joj je majka pričala da je mnogo voli.

Foto: RTV Pink

Rekla mi je da me mnogo voli. Samo smo ćutale i grlile se. Ona se totalno zbunila, tresla se. Ona je plakala u studiju, to sam primetila jer joj je bila razmazana maskara. Sigurno joj je bilo teško kada je videla da sam plakala. Zamolila me je da ne pijem alkohol. Mene je pre dve žurke uhvatio napad panike. Ona je u pravu. To jedno piće me ubije. Kao da sam popila bokal - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Hiljadu stvari sam htela da joj kažem, ali sam sve zaboravila. Moja Nina je najjača. Rekla je: "Vidi stojimo pored Lune, ona je stvarna", kaže da je sve super napolju. Svi me podržavaju. Mnogo me je zabolelo za Adama. Nisam znala da to tako izgleda napolju. Obećala sam tetki da se neću drati na Adama. Žao mi je baš - nastavila je blogerka.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'