AKTUELNO

Situacije u Beloj kući je dostigla usijanje.

U toku je "Igra istine" u kojoj zadrugari jedni drugima postavljaju pitanja za crnim stolom, Marija Kulić želela je da sazna od svog potencijalnog zeta, Lazara Čolića Zole, da li je ljut na nju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li si ljut na mene što sam ušla jutros da potražim cigarete, Miljana me je ostavila bez i jedne cigarete od 16 kutija? Da li je to moguće? Došla sam u bademantilu, po drugi put je zatičem prekrivenu preko glave, otkrila sam je da narod vidi šta ona radi. Pitam te da li si ljut zbog mog takvog postupka - pitala je Marija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam ljut na vas već na sebe što sam dozvolio da se to dogodi po drugi put - odgovorio je Zola.

Naime, Miljana Kulić i Zola ljubavnu vezu otpočeli su u "Zadruzi" pre nekoliko dana, a sada su se već nekoliko puta pokrivali prekrivačem preko glave u spavaćoj sobi, što je Mariji mnogo zasmetalo, pa je prokometarisla da im niko neće verovati da nisu radili ništa nedopustivo.

Ne može njen odgovor da bude "Mi smo pričali ispod jorgana". Ko će njoj da veruje? Ovo je rijaliti - rekla je Marija

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam dobio informaciju da ste se vi namerno šunjali - izjavio je Zola.
Ne, ja sam došla zbog cigareta. To da vi pričate ispod jorgana je glupo, pričajte ovako, ja ću prva da pomislim da se nešto drugo dešava - rekla je Marija.

Jelena Golubović je iskoristila priliku i ponovo potkačila Kulićevu, a potom joj je uputila najteže reči.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJE JOŠ: NASTAO POTPUNI HAOS ZBOG TRAČEVA: Zlata BESNA što zadrugari komentarišu njeno pevanje, poručila svojim cimerima OVO! (VIDEO)

Miljani neće niko verovati jer Miljanu napumpaju i ostave. To je ta patrijarhalna porodica gde se prvo veče uskače u tuđi krevet - dodala je Jelena.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadruga 2

'