AKTUELNO

Njihova veza proživljava veliku krizu.

Zerina Hećo i Bane Čolak stavili su svoju vezu na "stend baj" na nekoliko dana kako bi odlučili koji će korak dalje preduzeti kako bi očuvali svoju romansu. Užičanin se u nekoliko navrata požalio da nije siguran u Zerinina osećanja, a to je u emisiji "Pitanja novinara" i obelodanjeno.

Urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je upravo Banetu postavio pitanje koje se tiče njegovog odnosa sa Zerinom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tokom tvog razgovora sa Zerinom bio si poprilično siguran da ona tebe ne voli. Kako je biti u vezi sa osobom za koju si svestan da te nikad volela nije - upitao je Darko Baneta, na šta mu je on odgovorio:
U tim nekim momentima kada mi prebacuje za neke sitnice, kada mi govori da sam za svaku svađu ja kriv. U tom nekom besu i revoltu kada ona meni kaže: "U pravu je tvoja mama, ja te ne volim". Tako isto i ja njoj u besu kažem da ona mene ne voli, da je ovakva onakva - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Darko je istakao da je i te kako primetno da Banetovo histerisanje veoma utiče na Zerinino zdravstveno stanje, pa ga je upitao zašto to radi.

Prošlo je dve nedelje otkako se ja menjam, otkako sam shvatio da je njeno zdravlje najbitnije, da stvari koje ja njoj prebacujem nisu bitne. Ja znam da je motiv njenog boravka da obezbedi sebe i ćerku za život, ja ne želim da joj u tome stajem na put, zbog gluposti. Meni je stvarno stalo do nje, ja nju volim. Poslednje dve nedelje se trudim da joj ne otežavam boravak. Ja sam se zaljubio u nju kada je srećna, a ne kada leži u krevetu i kada je nenašminkana - pričao je Bane i istakao da će se potruditi da izgladi odnose sa svojom devojkom.

Foto: TvPink Printscreen

Zerina je tokom njegovog izlaganja jedva zadržavala suze, a njen izraz lica je govorio da joj nikako nije svejedno zbog situacije u kojoj se nalazi, a to sve zbog Baneta.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Aleksandra OSULA DRVLJE I KAMENJE na Ljubu, a onda se umešao i David, pa joj poručio: Ne možeš da uzmeš dete, ono je prijavljeno kod mene! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'