AKTUELNO

Shvatio je ulogu šefa vrlo ozbiljno.

Fabrika u ''Zadruzi'' je prvi put otvorena u novoj sezoni, a uloga šefa dodeljena je Bori Santani, koji je vrlo ozbiljno shvatio pa je tokom cele smene pažljivo gledao ko, kako i koliko radi. Na osnovu toga će odlučiti kolike će biti zarade svih radnicima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drvo mudrosti je postavilo pitanje Bori ko je najbolji radnik, a najgori. On se posle nekoliko minuta razmišljanja odlučio da najbolji bude Sale Tru, a najgora Višnja Petrović, ipak spomenuo je i blogerku Lunu Đogani koja je okarakterisao kao nezainteresovanu za rad.

Evo radno, drugi dan je odličan. Brzo smo uradili sve. Jeli su i pili. Svi su vredni, ali možda slabo ide Višnji. Luna ipak to drugačije radi. Ne mogu da se odlučim. Njih dve zabušavaju, ali srediće se. 'Ajde, Sale je najbolji, a najsporiji je Višnja. Luna je na primer nije zainteresovana uopšte, ali ipak radi - rekao je Bora iskreno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne bih želeo da se žalim, kao tim su odlični. Sutra ću da ti kažem ko je najbolji, a ko najgori. Neću da ih demotivišem. Ja bih samo povećao, ne bih nikom smanjio. 800 dinara svi zaslužuju. Sutra ću odlučiti šta i kako - rekao je Bora.

Na kraju, dok se vraćao u fabriku, Veliki šef je pustio numeru iz filma ''Džejms Bond'', samo se umesto Džejmsa čulo Santanino ime.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

#Luna Đogani

'