AKTUELNO

Davida su okarakterisali kao osobu bez stava.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Jedan od snimak koji su zadrugari pogledali prikazao je razgovor Jovane Tomić Matore i Lepog Miće koji ogovaraju Aleksandru Subotić i govore da je ona "najveće zlo".

Foto: TvPink Printscreen

Nisam zainteresovana za oni što drugi pričaju i rade. Nezanimljivi su mi i ne zanimaju me, smaraju me i fejk su. Mogu na prste jedne ruke da nabrojim one do kojih mi je stalo - prokomentarisala je kratno Aleksandra.

David je u razgovoru Matore i Miće okarakterisan kao neko ko nema stav i sluša sve što mu njegova devojka kaže, ali on je rekao da ga mišljenje drugih ne dotiče.

Aleksandra je devojka sa kojom ću provesti život, ove ljude neću videti napolju. Ne zanimaju me, ja stojim iza nje - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja iskreno mislim o njima još gore od onoga što sam rekla na klipu. Odgovara mi kada se ih ne vidim, kada ih nema, loši su ljudi - objasnila je Matora.

Lepi Mića je potvrdio svoj stav koji je izneo u klipu, pa je ponovio da je Aleksandra devojka bez blama koja je spremna da gazi preko mrtvih.

PROČITAJTE JOŠ: SHVATIO JE PORUKU: Ivana Vrbaški prenela utiske posle razgovora sa Karađorđem, a ovo ju je najviše iznenadilo! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'