AKTUELNO

Zerini ne prija što se Čolak tako ophodi prema njoj.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata "Zadruge 2" koji region obožava, a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Ukućanima je pušten snimak na kome Zerina Hećo skreće pažnju bivšem dečku Banetu Čolaku da on ne komentariše sa ostalim zadrugarima neprijatnosti koje je ona doživela, odnosno da je silovana i pritom pretučena.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Ognjen Nestorović je zahtevao od Baneta da objasni zašto ima potrebu da mazi svoju bivšu devojku dok je teši.

Ja nikada nisam spominjao tu situaciju. Meni je ljudski i normalno da posle svega što smo prošli da je dodirnem i pomazim. Ona meni nije stranac. Kada joj je teško, ja imam potrebu da joj priđem i pružim joj podršku. Kad se mešam, ne valja, kad se ne mešam, opet ne valja. Ja sam iskreno verovao u našu ljubav. Ja mislim da se ona u većini situacija folirala - ispričao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Banetovih reči da se Zerina folira, ona je istakla da je njegove laži neretko do ludila, zbog čega neretko sa njim dolazi u fizički okršaj.

Pročitajte još: SHVATIO JE PORUKU: Ivana Vrbaški prenela utiske posle razgovora sa Karađorđem, a ovo ju je najviše iznenadilo! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'