AKTUELNO

Žalila se na njegovo ponašanje.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Zadrugarima je pušten klip na kome se Miljana Kulić žali na ponašanje svog dečka Lazara Čolića Zole i govori da je on stalno ponižava i pravi je ljubomornom sa Natašom Moskvom. Ona je dodala i da joj smeta što je Zola nije odbranio kada je imala konflikt sa Zerinom Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Tu noć smo se svađali i polivali vodom, pa je ona sve to izgovorila u afektu. Ona ne može da mi nametne svoje mišljenje, mi imamo dogovor da se ja ne uključujem u njene svađe, jer ja imam svoje mišljenje - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Baš to me povređuje, kada imam konflikt on nikada ne staje na moju stranu. Uvek ima kontra mišljenje od mog, kada imam sukob sa nekim, on uvek kaže da je taj drugi u pravu za sve što mi je rekao. Zerina mi je tada svašta rekla, a on mi je posle stao na njenu stranu. Rešila sam da pređem preko svega zato što sam zaljubljena i tek smo dvadeset dana zajedno - dodala je Miljana.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: POZELENELA OD BESA! Marijana SAZNALA da ju je Adamova bivša ogovarala, KISELO JOJ SE NASMEJALA pa Đoganiju i Biljani Micić dala BLAGOSLOV! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'