AKTUELNO

Branio je Ristićevu svim srcem.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Natašu Moskvu je zanimalo zašto se Olja Bajrami udalji od svakog zadrugara kada primeti da sa njim ima veom blizak odnos, odnosno kada shvati da joj prija.

Foto: TvPink Printscreen

On (Toma) je drag dečko, lepo je odgojen, ume lepo sa ženama, džentlmen je. Ja sam tada rekla da on može da mi se približi, ali kao prijatelj. Što se tiče Vlade, on je treća osoba koja tek treba da mi se približi. Ni sa jednim od njih ništa nisam imala. To shvatam kao da sam napolju i izlazim sa momcima i pijem kafu - ispričala je Olja.

Foto: TvPink Printscreen

Iz nepoznatog razloga ove reči su zasmetale Tomislavu Paniću, pa je osuo paljbu po Olji i uporedio je sa Katarinom Ristić, novinarkom za koju je Toma tvrdio da je bio sa njom.

Ja sam Keti oterao u onom momentu da ne bih dozvolio da je ovakvi foliranti (aludirajući na Olju) polivaju vodom. Ona je za tebe diva - branio je Toma Keti.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TI SI VAMPIR, HODAJUĆI LEŠ! Karađorđe PROVOCIRAO Miljanu, ona mu uputila ŽESTOKE UVREDE zbog kojih ćete se NAJEŽITI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'