AKTUELNO

Ovo je nešto što im je bilo potrebno.

Veliki šef je danas oduševio zadrugare kada ih je obavestio da ih očekuje karaoke šou. Ukućani su se potrudili da svojim otkačenim odevnim kombinacijama budu na visini zadatka, pa su napravili pravu žurku.

Sledeći koji su nastupali bili su Marko Petrušević Petrući i mlada blogerka Luna Đogani koja je vrisnula kada je čula taktove pesme njenih roditelja, grupe "Fanki G".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksa Savić je ipak imao zamerke kada je čuo pesmu koja mu se ne sviđa, pa je zamolio da je promene. Ipak četku za kosu je koristio kao mikforon i bio profesionalan do kraja. Pesma Miroslava Ilića je odzvanjala imanjem, dok je Aleksa pokazao svoj raskošni pevački talenat.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerina Hećo se odmah požalila da joj se ne sviđa zadatak jer ne voli da se eksponira na taj način. Pesma ''U tvojoj majici'' navela je Baneta Čolaka da je posmatra sve vreme dok je pevala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Savo Perović je iznenadio sve zadrugare kada je iz spavaće sobe izašao sa mašnicom na glasi, ipak njegova izvedva pesme ''Kraljica trotoara'' svidela se zadrugarima, pa je ovaj nastup bio jedan od ozbiljnijih.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

'