AKTUELNO

Niko nije verovao da će ovako odreagovati.

Ono što u poslednjih nekoliko dana potresa "Zadrugu" jesu žestoki konflikti između bivšeg ljubavnog para, Baneta Čolaka i Zerine Hećo. Iako je ona već nekoliko dana bila u lošem psihičkom stanju zbog toga što je njena cimerka Aleksandra Subotić otkrila da je bila silovana od strane njenog bivšeg dečka, Čolak ni tada nije imao razumevanje za nju.

Naime, oni su se ponovo posvađali, a sve zbog Zerinine želje da ponovo bude raspoložena kao nekad i nastavi igru sa takmičarima. Bane je iskoristio priliku da svojoj bivšoj devojci saspe sve u lice, što je kod nje izazvalo burne reakcije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Najgora stvar je što to ti ne shvataš da ja nisam retard, ja sve provalim, svaki tvoj pokušaj - rekao je Bane.
Ja sam ti samo rekla da ti zameram što se družiš sa ljudima koji su mi napakostili. Devojka mi se smeje u facu i treba da mi se smeje - vikala je Zerina u kupatilu na Čolaka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ono što niko nije očekivao jeste Čolakova okrutnost i bes koji je Hećo izazvala, pa joj je rekao i šta sada zaista misli o njenom ponašanju.

To nije isto, ti si klošarka! Klošarko jedna, do juče si padala u trans i pila lekove, a sada šta radiš? Ti bi se j*bala sa svima da nisam ja ovde, klošarko - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne treba da živim, je l' da?! Marš napolje! Ne mogu da verujem da to pričaš - urlala je Zerina, a onda mu je u jednom trenutku udarila i šamar.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'