AKTUELNO

Ovo nije želeo da joj prećuti.

Tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje", jedna od tema bio je odnos Miljane Kulić i njenog dečka Lazara Čolića Zole. On često zamera svojoj devojci što pokreće svađe sa Markom Miljkovićem, a mnogi to tumače kao njegov znak ljubomore, s obzirom na to da je Miljana u prošlosti gajila simpatije prema ovom zadrugaru.

Miljan nije bila prisutna za crnim stolom kada se polemisalo o ovoj temi, pa joj je Zola kasnije prepričao njihov razgovor, a zatim ju je ponovo pitao zašto stalno zadirkuje Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Zato što mi je pogodan za zaj*banciju. To me ispunjava - rekla je Miljana, a Marko je čuo njihov razgovor, pa se umešao.
Opet prva počinješ. To reci svom dečku tiho, ili meni u lice, pa ću ja da mu prenesem. Ja ne želim da budem prepreka u vašoj ljubavi. Ignoriši me kao da ne postojim. Tvoj posao nije da mene provociraš. To znači da nešto osećaš prema meni. Od ljubavi do mržnje, linija je tanka - rekao je Marko.

Kada je Marko otišao, Miljana se pokušala da uveri svog dečka da nema razloga za ljubomoru.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam da me ne voli, glumio je samo. Zato ni tebi ne verujem. Ti si za njega Alen Delon, milion puta si lepši od njega - oplela je ona po Miljkoviću.
Što odmah pričaš da je ružan, ako je rekao da te ne voli. On je baš lep momak i zgodan - odgovorio joj je Zola.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: IMAM OSEĆAJ DA ĆEMO IZABRATI DEVOJKU: Bora Santana presrećan zbog KONKURSA ZA NJEGOVU ŽENU, evo šta će svi zadrugari morati da urade! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'