AKTUELNO

Ne žele da čuju više za njega.

Bane Čolak je tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" otišao u sobu za izolaciju gde se nalazila njegova bivša devojka Zerina Hećo i tom prilikom joj ponovo uputio žestoke uvrede, a pre toga ju je pljunuo za crnim stolom.

Foto: RTV Pink , printscreen

Sve to preko TV ekrana u dnevnoj sobi imali su priliku da vide i ostali ukućani koji su bili šokirani Čolakovim ponašanjem. Kada su se Zerina i Bane vratili u kuću, zadrugari su svom cimeru rekli da su razočarani u njega.

Foto: TvPink Printscreen

Nešto kasnije, dok je Suzana Perović odmarala u sobi za rehabilitaciju, a Miki i Bora pravili pitanja za konkurs za Borinu ženu, Čolak je pokušao da razgovara sa njima. Međutim, to mu nije pošlo za rukom, s obzirom na to da su ga ovi zadrugari izbacili napolje, jer nisu želeli da pričaju sa njim.

Foto: RTV Pink , printscreen

Možeš da izađeš napolje. Ti si za nas veliko razočarenje. Mi smo ti rekli da ne radiš to i puste te na TV-u gde ti provociraš ženu! Ti si bolestan! Bane, znaš li šta si ti nju sve lagao? Ti si imao priliku da budeš sa nama u ekipi, ti si nas izbegavao. Pomoći ti nema! Oprašta ti Bora hiljadu dinara - govorio je Miki Banetu.

Foto: RTV Pink , printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

'