AKTUELNO

Ponovo se posvađali zbog Todorovića.

Odnos Mikija Đuričića i Suzane Perović postaje sve zamršeniji otkako je ona priznala da se joj se dopada novi zadrugar Vlada Todorović. Miki je više puta imao nalete ljubomore, a jedan se dogodio i ovog popodneva.

Foto: RTV Pink , printscreen

Tokom razgovora u sobi za izolaciju, Miki je govorio Suzani kako ga namerno pravi ljubomornim, a u jednom momentu ova ukućanka čak mu se i unosila u facu.

PROČITAJTE: PAO PRVI POLJUBAC DVOJICE MUŠKARACA U ZADRUZI! Sale Tru prišao Brendonu, POLJUBIO GA U USTA, pa mu priznao da bi voleo da IMAJU S*KS! (VIDEO)

Foto: RTV Pink , printscreen

Kako te nije sramota? Da li je moguće da si toliko đubre? Neke budalaštine, neke ljubomore. Ti si najveći ljubomornik - pričala je Suzana.

Ovoj situaciji svedočili su i Jovana Tomić Matora i Bora Santana koji su izneli svoje mišljenje. Tom prilikom Matora je podsetila svoje cimere da je Vlada govorio kako mu je Olja Bajrami idealna partnerka za ples, da bi se kasnije ljubio sa Zerinom Hećo.

Foto: RTV Pink , printscreen

On bi i tebe smuvao, kako je krenuo. Hoće četiri ribe za sedam dana, ne zna koja mu se sviđa! Što mene nije uhvatio - rekla je Matora.

PROČITAJTE: ČIM BUDU KROČILI U ZADRUGU, NASTAĆE HAOS: Oni večeras ulaze s SPECIJALNIM ZADATKOM! (VIDEO)

Foto: RTV Pink , printscreen

Došao gospodin učitelj, pričala sa njim dvadeset minuta. Ti si meni ubacila to u glavu, da ja ispadnem ljubomoran. Ti si meni bušila mozak kako tebe gleda ovaj, kako je onaj stavio ruku - govorio je Miki.
E, moj ti! Mene si našao da voziš! Đubre jedno odvratno i debelo! Ja svoje prijatelje ne bih nervirala, tako kao ti... A pre toga mi kažeš kako te jedina smirujem - nastavila je Suzana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'