AKTUELNO

Posle burne noći provedene u zatvoru, Bane Čolak se vratio u Belu kuću.

Proteklu noć Bane Čolak i Dorotea Jovanović proveli su u zatvoru, s obzirom na to da je ovaj zadrugar pravio haos nakon žurke kada njegova bivša devojka Zerina Hećo nije želela da razgovara sa njim, dok je Jovanovićeva imala žestoku svađu sa Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom noći, kada su zajedno bili u krevetu, Bane Čolak je zavukao ruku Dorotei Jovanović ispod njene majice. To je probudilo ovu zadrugarku, zbog čega je počela da ga kritikuje, a Bane se sve vreme pravio kao da se ništa nije dogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog jutra Dorotea je ponovo očitala lekciju Banetu, a on je sve vreme ćutao. Kada je njihova kazna istekla, zadrugari su napustili zatvor i uputili se u Belu kuću kod svojih cimera koji nisu imali pojma šta se dogodilo, a ukućani su zatim čestitali Banetu slavu koja je danas.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka je sa srećom! Bane, ti častiš! Da slaviš sto godina i da si živ i zdrav! - govorili su zadrugari Banetu dok su mu čestitali slavu.

O situaciji koga se dogodila u zatvoru nije bilo reči, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'