AKTUELNO

Dok je Bane o svemu pričao u radio-emisiji, Dorotea je razgovarala sa Aleksandrom o Čolaku.

Situacija koja je iznenadila mnoge dogodila se u zatvoru tokom prošle noći kada su prostoriju delili Bane Čolak i Dorotea Jovanović. Njih dvoje spavali su zajedno, jer su imali jednu posteljinu, a onda je ovaj zadrugar zavukao svoju ruku ispod odeće svoje cimerke.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Doroteu je to probudilo, zbog čega je nastala svađa u ćeliji. Nakon što je čuo i jednu i drugu stranu, Miki Đuričić je utvrdio da Bane nije bio iskren, a ova tema pokrenula se i tokom današnjeg izdanja "Radio Amnezije".

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je krenulo kada je Bora Santana pohvalio sinoćnju žurku na kojoj su pevali Šako Polumenta i Katarina Grujić, posle čega se osvrnuo na ono što se dogodilo iza rešetaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Po prvi put sam bio u zatvoru. Svega sam bio svestan, ja stvarno ne znam zašto sam završio u zatvoru. Danas je slava, neću da se svađam i da pričam na tu temu. Ona mi se žalila da nije bilo posteljine, ona je legla tu pored mene... Daleko od toga da sam bilo šta želeo. Ja sam je zagrlio kao sestru i većinu devojaka gledam tako - rekao je Bane.

Dok je Bane pričao o celoj situaciji, Dorotea je sedela sa Aleksandrom Subotić u pabu i takođe komentarisala ono što se dogodilo protekle noći nakon žurke kada je bila zajedno sa Čolakom u zatvoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš šta je bilo? Ja se budim, njegova ruka ispod haljinice na mom stomaku. To nije meni nomalno! Da li on misli da sam ja Zerina? - govorila je Dorotea Aleksandri.
On je jednom spavao sa mnom u krevetu i ja sam ga oterala u p*zdu materinu! Baš smo se svađali - pričala je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Dorotea Jovanović

'