AKTUELNO

Pevač je poznat po svom smernom ponašanju, ali mu je ona ipak našla zamerku.

Aleksa Savić je danas obeležio krsnu slavu Svetog Nikolu, a tim povodom je dobio čestitke i poruke od svojih najmilijih. Nakon proslave, on je otišao u spavaću sobu sa Minom Vrbaški i dao joj da pročita sva pisma.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAV JE U VAZDUHU: Miljana i Zola slave MESEC DANA SVOJE VEZE! On poklon za devojku pozajmio od cimerke! (VIDEO)

Mlada Pinkova zvezda je jedan od retkih zadrugara koji su ostali potpuno verni svojim izabranicama koje ih čekaju napolju, ali je njegova devojka Mina ipak imala jednu zamerku na njegovo ponašanje. Aleksa je na glas pročitao poruku svoje devojke koja ga je potpuno zbunila.

Nemoj da piješ alkohol - napisala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksi nije bilo jasno šta je time želela da poruči, s obzirom na to da je on poznat po svom smernom i kulturnom ponašanju, a Mina Vrvaški je pogledala u kameru i poručila joj je da nema čega da se plaši.

Verovatno se plaši nečega. U čemu je problem - pitao je Aleksa, ali se zatim nasmejao i svojoj devojci poslao poljubac u kameru.

Podsetimo, mnogi zadrugari su komentarisali da između Alekse i Mine Vrbaški postoji nešto više od prijateljstva, ali je on te glasine negirao i ponovio da voli samo jednu Minu, svoju devojku.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'