AKTUELNO

Smeta joj njihova bliskost?

Tokom celog dana vlada tenzija između Zerine Hećo i Baneta Čolaka, jer ona nije prisustvovala na njegovoj slavi, već je u izolaciji boravila sa Vladimirom Todorovićem. Iako oboje tvrde da među njima ne postoji ništa više od prijateljstva, Užičanin je svojim izjavama doveo bivšu devojku do ludila.

Ona je ponovo zaplakala zbog Banetovih optužbi da se folira, pa se jadala cimerkama Jeleni Krunić i Luni Đogani da se oseća loše zbog situacije koja je danima nepromenljiva.

Foto: TvPink Printscreen

Ako sam ja loše, ne treba vi da budete loše. Luna, ja sam tebi sinoć priredila traumu. Mene je mnogo sramota što ste me vodile, a ja na noge ne mogu da stanem - pričala je Zerina jecajući.
Mene nije imao ko da zagrli tako, kao što ona i ja tebe zagrlimo. Ne treba da se sklanjaš od nas dve. Meni nije teško da budem uz tebe, ne želim da se odvojim od tebe u takvom stanju - tešila ju je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je stid što sam u ovakvom stanju. Kada vidim da on ide sa Marijanom, da joj nosi da jede, kao da sam u nekom bunilu, kao da je san - nastavila je da priča plačljivim glasom Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si sa razlogom ovde. Gledam po onoj situaciji koja se meni desila, i ni zbog čega se ne kajem. Iz svega toga sam izašla jača i bolja iz svega. Mnogo me je ljudi zavolelo. Izvuci iz svake situacije ono najbolje. Imaš veliku podršku - hrabrila ju je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: POŽELELE DA SE ONE NAĐU NA LISTI! Zadrugarke LJUBOMORNE zbog KONKURSA koji je raspisan za Borinu ŽENIDBU! (VIDEO)

Za to vreme Čolak je Zerinu ogovarao sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'