AKTUELNO

Bio je srećan kada je čuo za konkurs.

U studiju "Zadruge" svakog četvrtka nakon 22 sata gostuju porodice zadrugara koje komentarišu aktuelna dešavanja i postupke njihovih najbližih. Ovog puta u studiju gostovao je Ivan, drug Bore Santane i brat ovog zadrugara, Igor, kao i otac Marka Petruševića Petrućija, Branislav.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ranije danas imanje u Šimanovcima posetile su kandidatkinje koje su se prijavile za konkurs kako bi jedna od njih postala supruga Bore Santane koji se na kraju odlučio za Naidu, koja je inače transvestit, odnosno muškarac koji je obučen kao žena što Bora nije primetio. Gostujući u studiju, večeras je Borin brat rekao kako je reagovao otac ovog zadrugara na izbor svog sina.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuo sam se sa njim, on je u Nemačkoj. On je u šoku, ali rekao je da zna da je on pozitivna budala. Misli i on da je ovo zezanje. I on i mi čekamo tu svadbu. Realno kad pogledamo, on mnogo bolje izgleda nego njih dve - rekao je Borin brat.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj otac je jako bio srećan kada je čuo da se organizovao konkurs za njegovu ženu. Međutim Bora je izabrao njega. Bora je najviše nastupao u Bosni i odgovaraju mu energične devojke i verovatno mu je odgovarala njegova energija - dodao je Igor.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

'