AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao.

Kao i svakog četvrtaka u poznati studio rijaliti programa "Zadruga 2'' stigli su članovi porodica aktuelnih zadrugara. Ipak, pored njih, i gledaoci imaju priliku da se jave i kažu sve što imaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Telefonsku liniju u Šimanovcima pozvala je dalja rođaka Slobe Radanovića koja nije oduševljena Slobinim ponašanjem tokom njegovog učešća u "Zadruzi". Ona je stala na stranu Lune Đogani za koju smatra da je prošla golgotu tokom veze sa pevačem. Pružala joj je podršku govoreći da se dobro drži pored svega što joj se u rijalitiju dešava.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam još uvek u prvoj sezoni. Luna mi je i dalje neko koga pratim. Slučajno sam ušla u rijaliti priču kada sam saznala da mi je Sloba dalji rođak. Uz nju sam, jer joj je napravljena velika nepravda. Pokazalo se da se sve na njoj slomilo. Ona jeste ušla, ali neće uspeti da se oporavi od svega toga. Mnogo je bolje što je bilo, ali prevelikih uspomena. Prošla je golgotu, krivo mi je kako se on poneo prema njoj - rekla je ona, pa nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Ni on neće naći pravu sreću, mislim da su njih dvoje pravi spoj. Želim da ovo moje javljanje dođe do Slobodana. Čudi me da je zaboravio sve ono što je Luna saznala i rekla mu. Ta ljubav zaslužuje dug razgovor. Verovala sam u njih - rekla je ona za kraj.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'