AKTUELNO

Ovo je bilo neočekivano za sve njih.

Svi zadrugari nestrpljivo iščekuju trenutak kada će zvanično početi jedan od najgledanijih i najspektakularnijih šou programa "Zadrugovizija", ali za to je bilo neophodno pripremiti sve do najsitnijih detalja.

Kako su u toku dana vežbali kako će otpevati svoju numeru i uz to koreografiju, bilo je neophodno i oglasiti se povodom kostima koji će nositi te večeri. Naime, takmičari su od Velikog šefa zahtevali mnogo toga, a onda je Lepi Mića odlučio da se oglasi za stolom i otkrije da će nastupati bez odeće.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog šizofreničnih želja za uspehom i nenormalne potražnje za kostimima, ja odustajem od bilo kakve kostimografije i u znak protesta pevaću nag. Za stanje mog polnog organa nisam odgovoran - poručio je Lepi Mića.

Svi su se slatko nasmejali zbog ovoga, a onda je došlo vreme da se odigra i jedna igra koja je sve ukućane zaintrigirala.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za igru u kojoj ćete učestvovati svi. Ali, pre nego što čujete o čemu se radi, podelićete se u grupe po četvoro. Sada će svaka grupa izvlačiti po nekoliko papirića, a kada budu izvučeni dobićete dalje objašnjena igre - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković, Toma Panić, Bora Santana bili su u prvoj grupi. U drugoj grupi bili su Snežana Ilić, Marko Petrući, i Biljana Micić. U trećoj grupi Branislav Radonić Brendon, Jovana Tomić Matora, Adam Đogani. U četvrtoj grupi Nataša Moskva, Ana Korać, Mina Vrbaški, Luna Đogani....

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'